Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27597
Title: Розробка моделі стеричної стабілізації структури напівфабрикату повітряно-горіхового
Authors: Горальчук, Андрій Богданович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Губський, Сергій Михайлович
Товма, Лідія Федорівна
Журавльов, Сергій Володимирович
Keywords: напівфабрикат повітряно-горіховий;стерична стабілізація;флотація;піноутворююча здатність;стійкість піни;міжфазні шари
Issue Date: 2017
Citation: Горальчук А. Б., Гринченко О. О., Губський С. М., Товма Л. Ф., Журавльов С. В. Розробка моделі стеричної стабілізації структури напівфабрикату повітряно-горіхового. Східно-європейський журнал передових технологій. 2017. Т. 3. № 11(87). С. 11-17. DOI: 10.15587/1729-4061.2017.103941.
Abstract: Розроблено теоретичну модель стеричної стабілізації структури повітряно-горіхового напівфабрикату, шляхом додаткового введення дистильованих моногліцеридів та натрій-карбоксиметилцелюлози. Експериментально доведено, що введення низькомолекулярних поверхнево-активних речовин в олію забезпечує гідрофілізацію жирової фази та зменшує десорбцію білка з бульбашок повітря. Введення натрій- карбоксиметилцелюлози забезпечує підвищення в’язкості, зменшує флотацію твердих частинок горіхів, забезпечує стійкість системи до перемішування.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27597
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
horalchuk_skhidno_yevropeyskyy_zhurnal_2017_3_11_11-17.pdf1.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.