Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27419
Назва: Розробка електронного посібника з хімії
Автори: Милько, Р. І.
Науковий керівник : Сибірякова, І. Г.
Кочарова, Т. Р.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Милько Р. І. Розробка електронного посібника з хімії. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Сибірякова І. Г., Кочарова Т. Р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 445.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27419
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_445.pdf198.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.