Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27419
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСибірякова, І. Г.-
dc.contributor.advisorКочарова, Т. Р.-
dc.contributor.authorМилько, Р. І.-
dc.date.accessioned2023-03-20T08:30:41Z-
dc.date.available2023-03-20T08:30:41Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationМилько Р. І. Розробка електронного посібника з хімії. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Сибірякова І. Г., Кочарова Т. Р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 445.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27419-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозробка електронного посібника з хіміїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_445.pdf198.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.