Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27076
Назва: Соя: харчова цінність та використання
Автори: Сорокотяга, М. Л.
Леле, Д. С.
Науковий керівник : Пестіна, Г. О.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Сорокотяга М. Л., Леле Д. С. Соя: харчова цінність та використання. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Пестіна Г. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 407.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27076
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_407.pdf115.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.