Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26892
Назва: Деякі аспекти обґрунтування технології смаження м’ясних натуральних кулінарних виробів без використання жиру
Автори: Юліна, А. І.
Юліна, А. О.
Дата публікації: 25-кві-2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Юліна А.І., Юлін А.О. Деякі аспекти обґрунтування технології смаження м’ясних натуральних кулінарних виробів без використання жиру. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Харків. 2012. Ч. 1. С. 76
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26892
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-75.pdf175.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.