Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26892
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЮліна, А. І.-
dc.contributor.authorЮліна, А. О.-
dc.date.accessioned2023-03-16T12:29:33Z-
dc.date.available2023-03-16T12:29:33Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationЮліна А.І., Юлін А.О. Деякі аспекти обґрунтування технології смаження м’ясних натуральних кулінарних виробів без використання жиру. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Харків. 2012. Ч. 1. С. 76uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26892-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДеякі аспекти обґрунтування технології смаження м’ясних натуральних кулінарних виробів без використання жируuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-75.pdf175.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.