Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26892
Title: | Деякі аспекти обґрунтування технології смаження м’ясних натуральних кулінарних виробів без використання жиру |
Authors: | Юліна, А. І. Юліна, А. О. |
Issue Date: | 25-Apr-2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Юліна А.І., Юлін А.О. Деякі аспекти обґрунтування технології смаження м’ясних натуральних кулінарних виробів без використання жиру. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Харків. 2012. Ч. 1. С. 76 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26892 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-75.pdf | 175.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.