Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26829
Назва: Аналіз конструкції сучасного обладнання для смаження у фритюрі
Автори: Мартиненко, Р. О.
Науковий керівник : Крамаренко, Д. П.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Мартиненко Р. О. Аналіз конструкції сучасного обладнання для смаження у фритюрі. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Крамаренко Д. П. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 359.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26829
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_359.pdf112.66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.