Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26829
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКрамаренко, Д. П.-
dc.contributor.authorМартиненко, Р. О.-
dc.date.accessioned2023-03-16T08:10:39Z-
dc.date.available2023-03-16T08:10:39Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationМартиненко Р. О. Аналіз конструкції сучасного обладнання для смаження у фритюрі. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Крамаренко Д. П. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 359.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26829-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleАналіз конструкції сучасного обладнання для смаження у фритюріuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_359.pdf112.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.