Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26822
Название: Діагностика технології структурованих десертів з використанням вторинних продуктів обробки молока
Авторы: Коцюба, М. П.
Научный руководитель: Золотухіна, І. В.
Федак, В. І.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Коцюба М. П. Діагностика технології структурованих десертів з використанням вторинних продуктів обробки молока. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Золотухіна І. В., Федак В. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 353.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26822
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_353.pdf112.04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.