Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26822
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЗолотухіна, І. В.-
dc.contributor.advisorФедак, В. І.-
dc.contributor.authorКоцюба, М. П.-
dc.date.accessioned2023-03-16T07:58:32Z-
dc.date.available2023-03-16T07:58:32Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКоцюба М. П. Діагностика технології структурованих десертів з використанням вторинних продуктів обробки молока. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Золотухіна І. В., Федак В. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 353.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26822-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДіагностика технології структурованих десертів з використанням вторинних продуктів обробки молокаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_353.pdf112.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.