Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26822
Title: | Діагностика технології структурованих десертів з використанням вторинних продуктів обробки молока |
Authors: | Коцюба, М. П. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Золотухіна, І. В. Федак, В. І. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Коцюба М. П. Діагностика технології структурованих десертів з використанням вторинних продуктів обробки молока. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Золотухіна І. В., Федак В. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 353. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26822 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_353.pdf | 112.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.