Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26822
Title: Діагностика технології структурованих десертів з використанням вторинних продуктів обробки молока
Authors: Коцюба, М. П.
metadata.dc.contributor.advisor: Золотухіна, І. В.
Федак, В. І.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Коцюба М. П. Діагностика технології структурованих десертів з використанням вторинних продуктів обробки молока. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Золотухіна І. В., Федак В. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 353.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26822
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_353.pdf112.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.