Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26811
Название: | Удосконалення процесів перемішування в умовах теплової обробки високов’язких продуктів |
Авторы: | Щепа, Є. С. Цехмистро, Д. Є. |
Научный руководитель: | Черевко, О. І. Михайлов, В. М. Маяк, В. І. Маяк, О. А. |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Щепа Є. С., Цехмистро Д. Є. Удосконалення процесів перемішування в умовах теплової обробки високов’язких продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Михайлов В. М., Маяк В. І., Маяк О. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 342. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26811 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_342.pdf | 168.8 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.