Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26811
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.advisorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.advisorМаяк, В. І.-
dc.contributor.advisorМаяк, О. А.-
dc.contributor.authorЩепа, Є. С.-
dc.contributor.authorЦехмистро, Д. Є.-
dc.date.accessioned2023-03-16T07:32:48Z-
dc.date.available2023-03-16T07:32:48Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЩепа Є. С., Цехмистро Д. Є. Удосконалення процесів перемішування в умовах теплової обробки високов’язких продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Михайлов В. М., Маяк В. І., Маяк О. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 342.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26811-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення процесів перемішування в умовах теплової обробки високов’язких продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_342.pdf168.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.