Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26811
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Черевко, О. І. | - |
dc.contributor.advisor | Михайлов, В. М. | - |
dc.contributor.advisor | Маяк, В. І. | - |
dc.contributor.advisor | Маяк, О. А. | - |
dc.contributor.author | Щепа, Є. С. | - |
dc.contributor.author | Цехмистро, Д. Є. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-16T07:32:48Z | - |
dc.date.available | 2023-03-16T07:32:48Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Щепа Є. С., Цехмистро Д. Є. Удосконалення процесів перемішування в умовах теплової обробки високов’язких продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Михайлов В. М., Маяк В. І., Маяк О. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 342. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26811 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Удосконалення процесів перемішування в умовах теплової обробки високов’язких продуктів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_342.pdf | 168.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.