Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26811
Title: Удосконалення процесів перемішування в умовах теплової обробки високов’язких продуктів
Authors: Щепа, Є. С.
Цехмистро, Д. Є.
metadata.dc.contributor.advisor: Черевко, О. І.
Михайлов, В. М.
Маяк, В. І.
Маяк, О. А.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Щепа Є. С., Цехмистро Д. Є. Удосконалення процесів перемішування в умовах теплової обробки високов’язких продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Михайлов В. М., Маяк В. І., Маяк О. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 342.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26811
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_342.pdf168.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.