Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26756
Назва: Антиоксидантные свойства экстрактов из сублимированного порошка черники
Автори: Коваленко, А.В.
Губский, С.М.
Калугин, О.Н.
Ключові слова: антиоксидант;черника
Дата публікації: 2019
Видавництво: Київ: КНУ
Бібліографічний опис: Коваленко А. В., Губский С. М., Калугин О. Н. Определение антиоксидантных свойств экстрактов порошка черники. Сучасні проблеми хімії: тези доп. XX Міжнар. конф. студентів та аспірантів, м. Київ, 15–17 травня 2019 р. Київ: КНУ, 2019. С. 29.
Короткий огляд (реферат): Целью данного исследования был поиск оптимальных условий для максимального извлечения экстракцией антиоксидантов полифенольной природы из сублимированного порошка плодов дикорастущей черники промышленного производства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26756
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kovalenko_gubskiy_opredeleniye_antioksidantnykh_svoystv_tezi_kií̈v_2019_29.pdf672.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.