Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26736
Назва: | Удосконалення пристрою для смаження січених виробів |
Автори: | Толстой, О. Г. Панасюра, Р. В. Давидян, В. Г. Жегулин, Є. С. Рижков, О. М. |
Науковий керівник : | Михайлов, В. М. Ляшенко, Б. В. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Толстой О. Г., Панасюра Р. В., Давидян В. Г., Жегулин Є. С., Рижков О. М. Удосконалення пристрою для смаження січених виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Михайлов В. М., Ляшенко Б. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 337. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26736 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_337.pdf | 154.21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.