Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26736
Назва: Удосконалення пристрою для смаження січених виробів
Автори: Толстой, О. Г.
Панасюра, Р. В.
Давидян, В. Г.
Жегулин, Є. С.
Рижков, О. М.
Науковий керівник : Михайлов, В. М.
Ляшенко, Б. В.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Толстой О. Г., Панасюра Р. В., Давидян В. Г., Жегулин Є. С., Рижков О. М. Удосконалення пристрою для смаження січених виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Михайлов В. М., Ляшенко Б. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 337.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26736
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_337.pdf154.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.