Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26736
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.advisorЛяшенко, Б. В.-
dc.contributor.authorТолстой, О. Г.-
dc.contributor.authorПанасюра, Р. В.-
dc.contributor.authorДавидян, В. Г.-
dc.contributor.authorЖегулин, Є. С.-
dc.contributor.authorРижков, О. М.-
dc.date.accessioned2023-03-15T10:13:27Z-
dc.date.available2023-03-15T10:13:27Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationТолстой О. Г., Панасюра Р. В., Давидян В. Г., Жегулин Є. С., Рижков О. М. Удосконалення пристрою для смаження січених виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Михайлов В. М., Ляшенко Б. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 337.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26736-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення пристрою для смаження січених виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_337.pdf154.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.