Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26736
Title: Удосконалення пристрою для смаження січених виробів
Authors: Толстой, О. Г.
Панасюра, Р. В.
Давидян, В. Г.
Жегулин, Є. С.
Рижков, О. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Михайлов, В. М.
Ляшенко, Б. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Толстой О. Г., Панасюра Р. В., Давидян В. Г., Жегулин Є. С., Рижков О. М. Удосконалення пристрою для смаження січених виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Михайлов В. М., Ляшенко Б. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 337.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26736
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_337.pdf154.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.