Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26729
Назва: Використання НВЧ-технологій у харчовій промисловості та на підприємствах ресторанного господарства
Автори: Паращук, Ю. Д.
Харлап, М. Д.
Руда, Л.
Науковий керівник : Черевко, О. І.
Єфремов, Ю. І.
Михайлова, С. В.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Паращук Ю. Д., Харлап М. Д., Руда Л. Використання НВЧ-технологій у харчовій промисловості та на підприємствах ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Єфремов Ю. І., Михайлова С. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 332.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26729
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_332.pdf115.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.