Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26729
Название: Використання НВЧ-технологій у харчовій промисловості та на підприємствах ресторанного господарства
Авторы: Паращук, Ю. Д.
Харлап, М. Д.
Руда, Л.
Научный руководитель: Черевко, О. І.
Єфремов, Ю. І.
Михайлова, С. В.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Паращук Ю. Д., Харлап М. Д., Руда Л. Використання НВЧ-технологій у харчовій промисловості та на підприємствах ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Єфремов Ю. І., Михайлова С. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 332.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26729
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_332.pdf115.09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.