Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26728
Назва: Зміна властивостей дріжджів після низькотемпературної консервації
Автори: Паньків, Н. О.
Мартинюк, М. Є.
Науковий керівник : Березовська, Н. І.
Косів, Р. Б.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Паньків Н. О., Мартинюк М. Є. Зміна властивостей дріжджів після низькотемпературної консервації. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Березовська Н. І., Косів Р. Б. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 331.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26728
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_331.pdf147.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.