Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26728
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБерезовська, Н. І.-
dc.contributor.advisorКосів, Р. Б.-
dc.contributor.authorПаньків, Н. О.-
dc.contributor.authorМартинюк, М. Є.-
dc.date.accessioned2023-03-15T09:32:42Z-
dc.date.available2023-03-15T09:32:42Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПаньків Н. О., Мартинюк М. Є. Зміна властивостей дріжджів після низькотемпературної консервації. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Березовська Н. І., Косів Р. Б. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 331.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26728-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗміна властивостей дріжджів після низькотемпературної консерваціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_331.pdf147.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.