Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26728
Title: Зміна властивостей дріжджів після низькотемпературної консервації
Authors: Паньків, Н. О.
Мартинюк, М. Є.
metadata.dc.contributor.advisor: Березовська, Н. І.
Косів, Р. Б.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Паньків Н. О., Мартинюк М. Є. Зміна властивостей дріжджів після низькотемпературної консервації. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Березовська Н. І., Косів Р. Б. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 331.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26728
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_331.pdf147.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.