Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26705
Название: Застосування мембранної дистиляції під час переробки післяспиртової зернової барди
Авторы: Корнієнко, Л. В.
Научный руководитель: Мирончук, В. Г.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Корнієнко Л. В. Застосування мембранної дистиляції під час переробки післяспиртової зернової барди. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Мирончук В. Г. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 319.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26705
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_319.pdf115.11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.