Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26705
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМирончук, В. Г.-
dc.contributor.authorКорнієнко, Л. В.-
dc.date.accessioned2023-03-15T08:43:01Z-
dc.date.available2023-03-15T08:43:01Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКорнієнко Л. В. Застосування мембранної дистиляції під час переробки післяспиртової зернової барди. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Мирончук В. Г. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 319.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26705-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗастосування мембранної дистиляції під час переробки післяспиртової зернової бардиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_319.pdf115.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.