Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26704
Назва: Прогресивні процеси переробки молочної сироватки
Автори: Ковбень, Р. І.
Науковий керівник : Мирончук, В. Г.
Змієвський, Ю. Г.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Ковбень Р. І. Прогресивні процеси переробки молочної сироватки. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Мирончук В. Г., Змієвський Ю. Г. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 318.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26704
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_318.pdf114.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.