Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26702
Title: | Застосування методу експертних оцінок під час визначення взаємозв’язку чинників, що впливають на ефективність системи доставки хлібобулочних виробів |
Authors: | Гула, В.Г. |
Keywords: | метод експертних оцінок;взаємозв’язок;чинники;ефективність;доставка;хлібобулочні вироби;method of expert evaluations;relationship;factors;efficiency;delivery;baked goods;метод экспертных оценок;взаимосвязь;факторы;эффективность;доставка;хлебобулочные изделия |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Гула В.Г. Застосування методу експертних оцінок під час визначення взаємозв’язку чинників, що впливають на ефективність системи доставки хлібобулочних виробів. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.1. С. 341-345. |
Abstract: | Розглянуто питання оцінки системи перевезення хлібобулочних виробів до споживачів. У результаті проведеного дослідження було з'ясовано взаємозв'язок і вплив різних чинників на ефективність системи доставки хлібобулочних виробів. The question of estimation of the system of transportation of bakeries wares is considered to the users. As a result of the conducted research intercommunication and influencing of different factors were found out on efficiency of the delivery system of bakeries wares. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26702 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_1(1)__50.pdf | 436.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.