Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26702
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гула, В.Г. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-15T08:38:40Z | - |
dc.date.available | 2023-03-15T08:38:40Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Гула В.Г. Застосування методу експертних оцінок під час визначення взаємозв’язку чинників, що впливають на ефективність системи доставки хлібобулочних виробів. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.1. С. 341-345. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26702 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання оцінки системи перевезення хлібобулочних виробів до споживачів. У результаті проведеного дослідження було з'ясовано взаємозв'язок і вплив різних чинників на ефективність системи доставки хлібобулочних виробів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The question of estimation of the system of transportation of bakeries wares is considered to the users. As a result of the conducted research intercommunication and influencing of different factors were found out on efficiency of the delivery system of bakeries wares. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | метод експертних оцінок | uk_UA |
dc.subject | взаємозв’язок | uk_UA |
dc.subject | чинники | uk_UA |
dc.subject | ефективність | uk_UA |
dc.subject | доставка | uk_UA |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk_UA |
dc.subject | method of expert evaluations | uk_UA |
dc.subject | relationship | uk_UA |
dc.subject | factors | uk_UA |
dc.subject | efficiency | uk_UA |
dc.subject | delivery | uk_UA |
dc.subject | baked goods | uk_UA |
dc.subject | метод экспертных оценок | uk_UA |
dc.subject | взаимосвязь | uk_UA |
dc.subject | факторы | uk_UA |
dc.subject | эффективность | uk_UA |
dc.subject | доставка | uk_UA |
dc.subject | хлебобулочные изделия | uk_UA |
dc.title | Застосування методу експертних оцінок під час визначення взаємозв’язку чинників, що впливають на ефективність системи доставки хлібобулочних виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_1(1)__50.pdf | 436.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.