Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26702
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГула, В.Г.-
dc.date.accessioned2023-03-15T08:38:40Z-
dc.date.available2023-03-15T08:38:40Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationГула В.Г. Застосування методу експертних оцінок під час визначення взаємозв’язку чинників, що впливають на ефективність системи доставки хлібобулочних виробів. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.1. С. 341-345.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26702-
dc.description.abstractРозглянуто питання оцінки системи перевезення хлібобулочних виробів до споживачів. У результаті проведеного дослідження було з'ясовано взаємозв'язок і вплив різних чинників на ефективність системи доставки хлібобулочних виробів.uk_UA
dc.description.abstractThe question of estimation of the system of transportation of bakeries wares is considered to the users. As a result of the conducted research intercommunication and influencing of different factors were found out on efficiency of the delivery system of bakeries wares.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectметод експертних оцінокuk_UA
dc.subjectвзаємозв’язокuk_UA
dc.subjectчинникиuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectдоставкаuk_UA
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UA
dc.subjectmethod of expert evaluationsuk_UA
dc.subjectrelationshipuk_UA
dc.subjectfactorsuk_UA
dc.subjectefficiencyuk_UA
dc.subjectdeliveryuk_UA
dc.subjectbaked goodsuk_UA
dc.subjectметод экспертных оценокuk_UA
dc.subjectвзаимосвязьuk_UA
dc.subjectфакторыuk_UA
dc.subjectэффективностьuk_UA
dc.subjectдоставкаuk_UA
dc.subjectхлебобулочные изделияuk_UA
dc.titleЗастосування методу експертних оцінок під час визначення взаємозв’язку чинників, що впливають на ефективність системи доставки хлібобулочних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_1(1)__50.pdf436.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.