Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26702
Название: Застосування методу експертних оцінок під час визначення взаємозв’язку чинників, що впливають на ефективність системи доставки хлібобулочних виробів
Авторы: Гула, В.Г.
Ключевые слова: метод експертних оцінок;взаємозв’язок;чинники;ефективність;доставка;хлібобулочні вироби;method of expert evaluations;relationship;factors;efficiency;delivery;baked goods;метод экспертных оценок;взаимосвязь;факторы;эффективность;доставка;хлебобулочные изделия
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Гула В.Г. Застосування методу експертних оцінок під час визначення взаємозв’язку чинників, що впливають на ефективність системи доставки хлібобулочних виробів. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.1. С. 341-345.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання оцінки системи перевезення хлібобулочних виробів до споживачів. У результаті проведеного дослідження було з'ясовано взаємозв'язок і вплив різних чинників на ефективність системи доставки хлібобулочних виробів.
The question of estimation of the system of transportation of bakeries wares is considered to the users. As a result of the conducted research intercommunication and influencing of different factors were found out on efficiency of the delivery system of bakeries wares.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26702
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9) Ч1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2009_1(1)__50.pdf436.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.