Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26702
Title: Застосування методу експертних оцінок під час визначення взаємозв’язку чинників, що впливають на ефективність системи доставки хлібобулочних виробів
Authors: Гула, В.Г.
Keywords: метод експертних оцінок;взаємозв’язок;чинники;ефективність;доставка;хлібобулочні вироби;method of expert evaluations;relationship;factors;efficiency;delivery;baked goods;метод экспертных оценок;взаимосвязь;факторы;эффективность;доставка;хлебобулочные изделия
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Гула В.Г. Застосування методу експертних оцінок під час визначення взаємозв’язку чинників, що впливають на ефективність системи доставки хлібобулочних виробів. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.1. С. 341-345.
Abstract: Розглянуто питання оцінки системи перевезення хлібобулочних виробів до споживачів. У результаті проведеного дослідження було з'ясовано взаємозв'язок і вплив різних чинників на ефективність системи доставки хлібобулочних виробів.
The question of estimation of the system of transportation of bakeries wares is considered to the users. As a result of the conducted research intercommunication and influencing of different factors were found out on efficiency of the delivery system of bakeries wares.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26702
Appears in Collections:Випуск 1 (9) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_1(1)__50.pdf436.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.