Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26702
Назва: | Застосування методу експертних оцінок під час визначення взаємозв’язку чинників, що впливають на ефективність системи доставки хлібобулочних виробів |
Автори: | Гула, В.Г. |
Ключові слова: | метод експертних оцінок;взаємозв’язок;чинники;ефективність;доставка;хлібобулочні вироби;method of expert evaluations;relationship;factors;efficiency;delivery;baked goods;метод экспертных оценок;взаимосвязь;факторы;эффективность;доставка;хлебобулочные изделия |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Гула В.Г. Застосування методу експертних оцінок під час визначення взаємозв’язку чинників, що впливають на ефективність системи доставки хлібобулочних виробів. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.1. С. 341-345. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання оцінки системи перевезення хлібобулочних виробів до споживачів. У результаті проведеного дослідження було з'ясовано взаємозв'язок і вплив різних чинників на ефективність системи доставки хлібобулочних виробів. The question of estimation of the system of transportation of bakeries wares is considered to the users. As a result of the conducted research intercommunication and influencing of different factors were found out on efficiency of the delivery system of bakeries wares. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26702 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (9) Ч1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_1(1)__50.pdf | 436.52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.