Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26698
Назва: | Дослідження дисперсності структури як фактора стабільності паст із дикорослої плодово-ягідної сировини |
Автори: | Загорулько, А. М. Бражник, К. А. Гришина, Т. О. Мошнін, Є. С. |
Науковий керівник : | Черевко, О. І. Кіптела, Л. В. Постольнік, Д. В. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Загорулько А. М., Бражник К. А., Гришина Т. О., Мошнін Є. С. Дослідження дисперсності структури як фактора стабільності паст із дикорослої плодово-ягідної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Кіптела Л. В., Постольнік Д. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 315. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26698 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_315.pdf | 114.72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.