Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26698
Название: | Дослідження дисперсності структури як фактора стабільності паст із дикорослої плодово-ягідної сировини |
Авторы: | Загорулько, А. М. Бражник, К. А. Гришина, Т. О. Мошнін, Є. С. |
Научный руководитель: | Черевко, О. І. Кіптела, Л. В. Постольнік, Д. В. |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Загорулько А. М., Бражник К. А., Гришина Т. О., Мошнін Є. С. Дослідження дисперсності структури як фактора стабільності паст із дикорослої плодово-ягідної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Кіптела Л. В., Постольнік Д. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 315. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26698 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_315.pdf | 114.72 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.