Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26683
Назва: | Підвищення харчової цінності цукрових кондитерських виробів шляхом додавання рослинної сировини |
Автори: | Стеблін, Н. Д. Ольховіков, О. В. |
Дата публікації: | 25-кві-2012 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Стеблін Н.Д., Ольховіков О.В. Підвищення харчової цінності цукрових кондитерських виробів шляхом додавання рослинної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Лисюк Г. М., Артамонова М. В. Харків. 2012. Ч. 1. С. 57 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26683 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-57.pdf | 136.23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.