Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26683
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтеблін, Н. Д.-
dc.contributor.authorОльховіков, О. В.-
dc.date.accessioned2023-03-15T07:29:50Z-
dc.date.available2023-03-15T07:29:50Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationСтеблін Н.Д., Ольховіков О.В. Підвищення харчової цінності цукрових кондитерських виробів шляхом додавання рослинної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Лисюк Г. М., Артамонова М. В. Харків. 2012. Ч. 1. С. 57uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26683-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПідвищення харчової цінності цукрових кондитерських виробів шляхом додавання рослинної сировиниuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-57.pdf136.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.