Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26683
Название: Підвищення харчової цінності цукрових кондитерських виробів шляхом додавання рослинної сировини
Авторы: Стеблін, Н. Д.
Ольховіков, О. В.
Дата публикации: 25-апр-2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Стеблін Н.Д., Ольховіков О.В. Підвищення харчової цінності цукрових кондитерських виробів шляхом додавання рослинної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Лисюк Г. М., Артамонова М. В. Харків. 2012. Ч. 1. С. 57
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26683
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-57.pdf136.23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.