Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
02. Автореферати дисертацій
05.18.16 – Технологія продуктів харчування
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-6 of 6 (Search time: 0.011 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Наукове обґрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарної продукції геродієтичного призначення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції
Пересічний, Михайло Іванович
;
Свідло, Карина Володимирівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2004
Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Крайнюк, Людмила Миколаївна
;
Бреславець, Тетяна Віталіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування
2006
Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Крайнюк, Людмила Миколаївна
;
М’ячикова, Ніна Іванівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування
2005
Наукове обґрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів функціональних композицій на основі полісахаридів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
2009
Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Пивоварова, Ольга Павлівна
2007
Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Наталія Геннадіївна
Discover
Author
1
Бреславець, Тетяна Віталіївна
1
Гринченко, Наталія Геннадіївна
1
Гринченко, Ольга Олексіївна
1
М’ячикова, Ніна Іванівна
1
Пивоварова, Ольга Павлівна
1
Свідло, Карина Володимирівна
Subject
6
кулінарна продукція
5
кулинарная продукция
2
ion-tropic gel-formation
2
sodium alginate
2
альгінат натрію
2
іонотропне гелеутворення
1
alginate
1
calcium sulfate
1
champions
1
cultivated Pleurotus Ostreatus mu...
.
next >
Date issued
1
2010 - 2016
5
2004 - 2009
Has File(s)
6
true