Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
02. Автореферати дисертацій
05.18.16 – Технологія продуктів харчування
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-6 из 6.
назад
1
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2016
Наукове обґрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарної продукції геродієтичного призначення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції
Пересічний, Михайло Іванович
;
Свідло, Карина Володимирівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2004
Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Крайнюк, Людмила Миколаївна
;
Бреславець, Тетяна Віталіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування
2006
Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Крайнюк, Людмила Миколаївна
;
М’ячикова, Ніна Іванівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування
2005
Наукове обґрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів функціональних композицій на основі полісахаридів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
2009
Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Пивоварова, Ольга Павлівна
2007
Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Наталія Геннадіївна
Просмотр
Автор
1
Бреславець, Тетяна Віталіївна
1
Гринченко, Наталія Геннадіївна
1
Гринченко, Ольга Олексіївна
1
М’ячикова, Ніна Іванівна
1
Пивоварова, Ольга Павлівна
1
Свідло, Карина Володимирівна
Тема
6
culinary products
5
кулинарная продукция
2
ion-tropic gel-formation
2
sodium alginate
2
альгінат натрію
2
іонотропне гелеутворення
1
alginate
1
calcium sulfate
1
champions
1
cultivated Pleurotus Ostreatus mu...
.
дальше >
по дате выпуска
1
2010 - 2016
5
2004 - 2009
Has File(s)
6
true