Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
02. Автореферати дисертацій
05.18.16 – Технологія продуктів харчування
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-6 зі 6.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2016
Наукове обґрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарної продукції геродієтичного призначення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції
Пересічний, Михайло Іванович
;
Свідло, Карина Володимирівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2004
Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Крайнюк, Людмила Миколаївна
;
Бреславець, Тетяна Віталіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування
2006
Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Крайнюк, Людмила Миколаївна
;
М’ячикова, Ніна Іванівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування
2005
Наукове обґрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів функціональних композицій на основі полісахаридів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
2001
Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Дейниченко, Григорій Викторович
;
Юдіна, Тетяна Іллівна
2009
Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Пивоварова, Ольга Павлівна
Перегляд
Автор
1
Бреславець, Тетяна Віталіївна
1
Гринченко, Ольга Олексіївна
1
М’ячикова, Ніна Іванівна
1
Пивоварова, Ольга Павлівна
1
Свідло, Карина Володимирівна
1
Юдіна, Тетяна Іллівна
Тема
5
culinary products
5
кулінарна продукція
1
alginate
1
buttermilk
1
calcium sulfate
1
champions
1
coprecipitation
1
culinary production
1
cultivated Pleurotus Ostreatus mu...
1
dietary plant additives
.
далі >
за датою випуску
1
2010 - 2016
5
2001 - 2009
Has File(s)
6
true