Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26518
Назва: Вплив компонентів зернової суміші на структурно-механічні властивості тіста
Автори: Іванова, Г. С.
Левицька, А. І.
Дата публікації: 25-січ-2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Іванова Г.С., Левицька А.І. Вплив компонентів зернової суміші на структурно-механічні властивості тіста. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Пшенишнюк Г. Ф. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 42
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26518
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-42.pdf209.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.