Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26518
Название: Вплив компонентів зернової суміші на структурно-механічні властивості тіста
Авторы: Іванова, Г. С.
Левицька, А. І.
Дата публикации: 25-янв-2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Іванова Г.С., Левицька А.І. Вплив компонентів зернової суміші на структурно-механічні властивості тіста. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Пшенишнюк Г. Ф. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 42
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26518
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-42.pdf209.82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.