Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26518
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІванова, Г. С.-
dc.contributor.authorЛевицька, А. І.-
dc.date.accessioned2023-03-14T07:58:36Z-
dc.date.available2023-03-14T07:58:36Z-
dc.date.issued2012-01-25-
dc.identifier.citationІванова Г.С., Левицька А.І. Вплив компонентів зернової суміші на структурно-механічні властивості тіста. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Пшенишнюк Г. Ф. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 42uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26518-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив компонентів зернової суміші на структурно-механічні властивості тістаuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-42.pdf209.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.