Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26518
Title: Вплив компонентів зернової суміші на структурно-механічні властивості тіста
Authors: Іванова, Г. С.
Левицька, А. І.
Issue Date: 25-Jan-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Іванова Г.С., Левицька А.І. Вплив компонентів зернової суміші на структурно-механічні властивості тіста. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Пшенишнюк Г. Ф. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 42
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26518
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-42.pdf209.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.