Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26298
Название: Розроблення технології сиркових десертів функціонального призначення із зерновими інгредієнтами
Авторы: Савченко, Н. В.
Научный руководитель: Черевична, Н. І.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Савченко Н. В. Розроблення технології сиркових десертів функціонального призначення із зерновими інгредієнтами. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Черевична Н. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 251.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26298
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_251.pdf131.89 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.