Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26298
Title: Розроблення технології сиркових десертів функціонального призначення із зерновими інгредієнтами
Authors: Савченко, Н. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Черевична, Н. І.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Савченко Н. В. Розроблення технології сиркових десертів функціонального призначення із зерновими інгредієнтами. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Черевична Н. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 251.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26298
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_251.pdf131.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.