Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26291
Назва: Експертиза мармеладу за кількістю, якістю, станом упакування та маркування
Автори: Просяник, І. П.
Науковий керівник : Непочатих, Т. А.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Просяник І. П. Експертиза мармеладу за кількістю, якістю, станом упакування та маркування. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Непочатих Т. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 246.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26291
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_246.pdf132.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.