Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26254
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Томашевська, Р. Я. | - |
dc.contributor.author | Мегера, І. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-13T10:34:01Z | - |
dc.date.available | 2023-03-13T10:34:01Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Мегера І. О. Вивчення товарної інформації та якості вівсяного печива. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Томашевська Р. Я. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 225. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26254 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Вивчення товарної інформації та якості вівсяного печива | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_225.pdf | 131.8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.