Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26227
Назва: Технологія м’ятно-сирних тістечок із покращеним нутрієнтним складом
Автори: Антонюк, І. Ю.
Медведєва, А. О.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Антонюк І. Ю., Медведєва А. О. Технологія м’ятно-сирних тістечок із покращеним нутрієнтним складом: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2018 р. У 2-х ч. Ч 1. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 77-78.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26227
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
19.11.2018 Розвиток харчов.-77-78.pdf176.55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.