Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26153
Название: Використання функціональних інгредієнтів і харчових добавок для молочних і кисломолочних продуктів
Авторы: Одарченко, А. М.
Сподар, К. В.
Андріюк, Е. І.
Дата публикации: 15-мая-2019
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Одарченко А. М., Сподар К. В., Андріюк Е. І. Використання функціональних інгредієнтів і харчових добавок для молочних і кисломолочних продуктів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 295-296
Серия/номер: Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26153
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t1_15.05.19-295-296.pdf143.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.