Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26153
Название: | Використання функціональних інгредієнтів і харчових добавок для молочних і кисломолочних продуктів |
Авторы: | Одарченко, А. М. Сподар, К. В. Андріюк, Е. І. |
Дата публикации: | 15-мая-2019 |
Издательство: | Харків : ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Одарченко А. М., Сподар К. В., Андріюк Е. І. Використання функціональних інгредієнтів і харчових добавок для молочних і кисломолочних продуктів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 295-296 |
Серия/номер: | Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26153 |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-295-296.pdf | 143.54 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.